Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.stou.ac.th/handle/123456789/1250
Title: ปัจจัยที่มีผลต่อการยอมรับการผลิตข้าวหอมมะลิคุณภาพดีตามระบบเกษตรดีที่เหมาะสมของเกษตรกรในอำเภอบรบือ จังหวัดมหาสารคาม
Other Titles: Factors affecting the adoption of good quality Hom Mali rice production adhering to good agricultural practice of farmers in Borabue District of Maha Sarakham Province
Authors: สมจิต โยธะคง, อาจารย์ที่ปรึกษา
สุนันท์ สีสังข์, อาจารย์ที่ปรึกษา
ธงชัย เสาสามา, 2511-
มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. สำนักบัณฑิตศึกษา
Keywords: มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. แขนงวิชาส่งเสริมการเกษตร --วิทยานิพนธ์
มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. สาขาวิชาส่งเสริมการเกษตรและสหกรณ์ --วิทยานิพนธ์
ข้าวหอมมะลิ--การผลิต
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช
Description: วิทยานิพนธ์ (กษ.ม. (ส่งเสริมการเกษตร))--มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช, 2554
URI: http://ir.stou.ac.th/handle/123456789/1250
Appears in Collections:Agri-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
128843.pdfเอกสารฉบับเต็ม18.51 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons