Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.stou.ac.th/handle/123456789/1540
Title: | การประเมินคุณภาพผลิตภัณฑ์กลุ่มวิสาหกิจชุมชนแปรรูปเครื่องแกงในจังหวัดสงขลา |
Other Titles: | Evaluation of product quality of community enterprise group of curry paste processing in Songkhla Province |
Authors: | วศินา จันทรศิริ ธนุตร์ กิตติพลภักดี, 2526- มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. สำนักบัณฑิตศึกษา อนุชา ภูริพันธุ์ภิญโญ |
Keywords: | มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. สาขาวิชามนุษยนิเวศศาสตร์--วิทยานิพนธ์ มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. วิชาเอกการจัดการระบบอาหารเพื่อโภชนาการ--วิทยานิพนธ์ น้ำพริก--การผลิต วิสาหกิจชุมชน--ไทย--สงขลา |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบอาหารเพื่อโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช, 2561 |
URI: | http://ir.stou.ac.th/handle/123456789/1540 |
Appears in Collections: | Hum-Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext 159737.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 17.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License